Motoristický časopis SPEED přichází na trh s novým designem

Měsíčník SPEED z portfolia mediální skupiny MAFRA projde několika změnami. Kromě nového designu bude motoristický lifestylový časopis také tištěný na kvalitnějším papíře než doposud. Nové vydání bude v novinových stáncích k dostání od 16. prosince letošního roku.

„Nová, odlehčená grafika na ještě kvalitnějším papíře dává vyniknout skvělým fotkám a zároveň podtrhuje technický charakter časopisu, který se soustředí především na emotivní zprostředkování řidičského zážitku za volantem každého testovaného vozu,“ uvedl šéfredaktor časopisu SPEED Petr Horák.

V periodiku nebude chybět ani jediný český test Ferrari 812 Superfast. Magazín bude nadále obsahovat novinky ze světa automobilů a testy aut, které prováděla samotná redakce časopisu.

„Jsme hrdí na to, že SPEED je jediným stostránkovým automobilovým měsíčníkem na českém trhu, který je tvořen výhradně autorskými materiály redakce,“ řekla Etela Lukeš Fiantová, publisherka lifestylového portfolia mediální skupiny MAFRA.

Ke změnám došlo také v začlenění prodeje inzerce titulu. Časopis speed nově spadá pod kategorii Lifestyle, kterou vede Karolína Heligrová.

Měsíčník SPEED letos oslavil dvacet let působení na trhu a lidem přináší vše o motoristickém světě. V každém čísle mohou čtenáři nalézt historii aut a motocyklů až po aktuality a věnuje se také osobnostem a závodníkům automobilového prostředí.

Přidat komentář